- Projets de recherche : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/projets-de-recherche/
- Partenaires : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/partenaires/
- Infrastructure : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/infrastructure/
- Equipe : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/equipe/
- Agenda : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/agenda/
- Actualité : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/actualite/
- Projets de recherche : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/projets-de-recherche/
- Partenaires : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/partenaires/
- Infrastructure : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/infrastructure/
- Equipe : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/equipe/
- Agenda : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/agenda/
- Actualité : /fr/recherche-appliquee/instituts/iprint/actualite/
Printing of chocolate micro-structure and edible decoration
En bref
Food printing
HES-SO – project for scientific officer
Natalia Carrie
Répertoire des compétences
janvier 2022 - janvier 2023
Research on the formulation of a chocolate fluid to print micro-structure as well as decoration with edible inks which can be enhanced with flavour to manufacture a new innovative tasty product.